Op zaterdag 26 september 2020 (van 17.00u tot 20.30u) en zondag 27 september 2020 (van 11.30u tot 14.30u) organiseert VCV Leefdaal-Bertem haar jaarlijkse mosselfestijn, maar deze keer net iets anders.
Wegens de coronamaatregelen wordt het mosselfestijn omgedoopt tot een mossel drive-in, waar je lekker bereide mosselen, een koninginnenhapje, curryworsten of een vegetarische schotel kan komen afhalen, vergezeld van frietjes en eventueel een flesje wijn.

Om te kunnen voldoen aan de voorziene maatregelen vragen we om voor maandag 21 september uw bestelling te plaatsen én af te rekenen via dit inschrijvingsformulier of

De dag zelf kan u uw bestelling komen afhalen met de wagen op de parking van de sporthal – Dorpsstraat 542, 3061 Leefdaal – waar u de aangeduide route volgt zoals aangegeven bij het onthaal.

We hope to see you there!