Wat is het?
Trooper? Nooit van gehoord? Daar brengen we dan graag verandering in. Trooper is een online platform waarop honderden webshops verzameld worden. Elk van die webshops zal bij een aankoop een deel van het door jou betaalde bedrag doorstorten aan onze club. En dat zonder dat het je een cent meer kost. Nog nooit was het zo handig en goedkoop om je favoriete club een duwtje in de rug te geven.

Hoe werkt het?

 1. Eerst en vooral zorg je ervoor dat je ad blocker is uitgeschakeld. Het systeem achter Trooper werkt immers via ‘cookies’. Als je ad blocker aanstaat, weet het systeem jammer genoeg niet dat je VCV wil steunen.
 2. Surf naar www.trooper.be/vcvleefdaalbertem. Door die link weten de webshops automatisch dat je via Trooper gekomen bent en dat je VCV wil steunen. Nog makkelijker: surf naar www.vcvoervallei.be en klik op het Trooper-logo op onze homepage.
 3. Kies de webshop van jouw keuze en doe je aankopen zoals altijd. En dat alles zonder een eurocent extra uit te geven.
 4. Als je je e-mailadres achterlaat voor je via www.trooper.be doorklikt naar een shop, krijg je binnen de week een mailtje met daarin het exacte bedrag dat je aankoop opleverde voor VCV. Geen mail gekregen? Dan kan je altijd terecht bij vragen@trooper.be om te controleren of alles wel juist verlopen is.
 5. Gemiddeld brengt een aankoop van 100 euro zo’n 5 euro in het laatje voor onze club.

Trooperbot of niet?
Bang dat je tijdens je online aankopen zal vergeten om via Trooper te passeren? Dan kan je nu Trooperbot installeren. Trooperbot is een plugin voor de browser van je computer. Downloaden duurt 2 minuten en levert veel voordelen op:

 1. Je hoeft zelf niet meer te shoppen via www.trooper.be of www.vcvoervallei.be. Als je Trooperbot installeert komt hij in Google tevoorschijn elke keer je een product of shop zoekt.
 2. Zo weet jij meteen welke shop een percentage aan VCV schenkt en welke niet.
 3. Als je doorklikt op een partnershop hoef je enkel nog op Trooperbot te klikken om hem te activeren. Zo weet de shop weer welke vereniging je wil steunen.

Nadeel is wel dat Trooperbot voorlopig enkel via Google Chrome werkt. Ook voldoet Trooperbot jammer genoeg niet aan de technische specificaties van Coolblue, Collect & Go, Bol.com, TakeAway, About You en Smartphonehoesjes. Deze webshops moet je dus wel via www.trooper.be of www.vcvoervallei.be bezoeken. Ook mobiel werkt Trooperbot voorlopig niet.

Welke shops doen mee?
Je kan het zo gek niet bedenken of er is een webshop die aangesloten is bij Trooper. In totaal heb je de keuze uit honderden webshops. In zowat alle categorieën kan je dus een of meerdere Troopershops vinden:

 • Elektronica: Bol.com, CoolBlue, Collishop, Krefel, Media Markt, Fnac, …
 • Speelgoed: Fun, Bart Smit, Maxitoys, Dreamland, …
 • Reizen: Booking.com, Brussels Airlines, Expedia, Cheaptickets, Center Parcs, Sunweb, …
 • Kledij en schoenen: JBC, Torfs, E5-Mode, Zalando, …
 • Sportartikelen: Decathlon, Teamswear, …
 • Make-up en parfum: ICI Paris XL, Farmaline, …
 • Voeding: Lidl, Collect & Go, Take Away, …
 • En verder ook: A.S. Adventure, Hema, Bookspot.be, Bax Music, Rentalcars.com, Efteling, Lensonline, Scarlet, Wijnbeurs en honderden andere webshops

Wat kan je nog doen?
Trooper werkt. Dat staat vast. Maar zoals zo vaak staat of valt alles met communicatie. Laat dus zoveel mogelijk mensen het bestaan van Trooper weten en dat VCV hieraan meedoet. Deel onze link met al je familie en vrienden en via alle mogelijke kanalen; van mond-tot-mond, over e-mail en sms tot sociale media als Facebook en Whatsapp. Wie het echt niet kan laten, mag zelfs signalen naar het onderbewustzijn van al z’n kennissen proberen te versturen…